Eerste week proefuitzendingen HitsUP succesvol

Eerste week proefuitzendingen HitsUP succesvol

De eerste week met proefuitzendingen van de nieuwe website en zender ‘HitsUP‘ is succesvol verlopen. Afgelopen week is er nog veel aangepast zodat in de komende weken het luisterplezier nog groter wordt. Tot aan januari zullen er proefuitzendingen worden uitgezonden. Alle uitzendingen zijn online te beluisteren.

HitsUP

HitsUP is een platform met hits, educatie en lifestyle. Er zijn artikelen, een hitlijsten, video’s, podcasts en een livestream te vinden. Sinds vorige week is de geheel vernieuwde en moderne website on air gegaan. Op de nieuwe website lees en hoor je meer informatie over de proefuitzendingen. De nieuwe website is overzichtelijk en heeft een moderne uitstraling. Technisch werkt de website beter dan eerdere layouts. Daardoor is de website gebruiksvriendelijk.

VoteUP24!

Sinds deze week is het mogelijk om te luisteren naar de vernieuwde VoteUP24! Een hitlijst met de meest gestreamde hits wereldwijd. Voor luisteraars is het mogelijk om hun favoriete artiest omhoog te ranken. Deze week zijn Post Malone en Karol G. de nieuwe binnenkomers in de VoteUP24.

Komende periode

In de komende periode zal HitsUP verder worden uitgebreid met meer muziek, podcasts en andere interessante uitzendingen. Kortom, we zijn nog maar net begonnen. Houd de website en de zender de komende maanden in de gaten voor veel mooie verrassingen!