Filmtip: Inside Out 2

Filmtip: Inside Out 2

Disney filmtip. Foto door: Gary Ullah from Pixabay

“Inside Out 2” doet het goed in de Amerikaanse bioscopen. De film van animatiestudio Pixar staat kort na de release al hoog in de lijsten. Dat betekent dat de film al heel wat heeft opgebracht, zo meldt moederbedrijf Disney. Ook in Nederland is de film populair. Een echte aanrader.

Inside Out 2

De film gaat over onzekerheid. De stemmen in het hoofd van Riley kennen haar binnenstebuiten, maar deze zomer verandert alles zodra Disney en Pixar in Binnenstebuiten 2 een nieuwe emotie introduceren: onzekerheid dus. Volgens regisseur Kelsey Mann belooft deze emotie een hoop onrust in het hoofdkwartier. “Onzekerheid is misschien nieuw voor de bestuurders van het hoofdkwartier, maar het is niet het type dat op de achtergrond zal plaatsnemen.”

Trailer

Succesvol

Amerikaanse media schrijven dat de animatiefilm in de Verenigde Staten al meer dan 285 miljoen dollar (266 miljoen euro) heeft opgebracht. Wereldwijd heeft Inside Out 2 inmiddels meer dan 500 miljoen dollar opgeleverd. Het is tot nu toe één van de succesvolste films van het jaar.

Foto

Disney. Foto door: Gary Ullah from Pixabay