Nieuwe website bij De Familiezender

Nieuwe website bij De Familiezender

Websites van HitsUp en Familiezender zijn vernieuwd

Deze week heeft De Familiezender twee nieuwe websites gelanceerd. Het gaat om de website van het nieuwe merk HitsUp en het nieuwe layout van familiezender.nl.

Website HitsUp

HitsUP gaat vanaf 1 juli 2024 van start met de eerste proefuitzendingen. Dat heeft de hoofdredactie eerder bekendgemaakt. Tijdens de proefuitzendingen zullen zowel de eerste podcasts als live-uitzendingen te horen zijn. Er wordt gestart met twee programma’s. Sinds deze week is de geheel vernieuwde en moderne website on air gegaan. Op de nieuwe website lees en hoor je meer informatie over de proefuitzendingen. De nieuwe website is overzichtelijk en heeft een moderne uitstraling. Technisch werkt de website beter dan eerdere layouts. Daardoor is de website gebruiksvriendelijk.

Layout Familiezender

Naast het layout van HitsUp is ook het website-layout van De Familiezender zelf verbeterd. Ook deze nieuwe website is overzichtelijker en moderner. Blader gerust verder door alle nieuwe pagina’s van familiezender.nl.

Geschiedenis

Op de nieuwe website van De Familiezender is nu ook de geschiedenis te lezen. Je leest het verhaal van de start als Proles Producties in 2006 tot De Familiezender anno nu. En ben je benieuwd naar de vacatures? Er is nu een aparte pagina voor vrijwilligerswerk.