HitsUP-overzicht: Muzieknieuwtjes op een rij

HitsUP-overzicht: Muzieknieuwtjes op een rij

Logo HitsUP.nl

Bekijk hier de eerste artikelen van onze nieuwe website over hits, educatie en cultuur. Deze week onder andere het nieuws over de rechtszaak rondom Ali B., Kinderen voor Kinderen en hun nieuwe tienergroep en het overlijden van ‘Always on my Mind’-schrijver Mark James.

Ali B.

Ali B. heeft van het Openbaar Ministerie te horen gekregen dat zij 3 jaar cel eisen tegen hem. “Uit het dossier komt het beeld naar voren van een dominant en manipulatief persoon, die geen nee accepteert”, zei de aanklaagster in de rechtbank in Haarlem.

Kinderen voor Kinderen

De makers van de populaire kinderpopgroep Kinderen voor Kinderen start een nieuwe muziekgroep. De groep heet NXT en is speciaal voor tieners. Dat zijn kinderen tussen de 10 en 13 jaar.

Bekijk ook eens onze KidsUP Top 24 met hits voor kinderen.

Mark James overleden

Een ander opvallend muzieknieuwtje vandaag is het overlijden van Mark James. Songwriter van onder andere het Elvis-nummer Suspicious Minds. Ook Always on My Mind (dat eerder al door andere artiesten was uitgebracht) is mede van zijn hand. Mark James is 83 jaar geworden.

Een artikel van De Familiezender in samenwerking met HitsUP.nl.