Luistertip: Onze Boekencast over Lisette Jonkman

Luistertip: Onze Boekencast over Lisette Jonkman

Koeien in een weiland, de soortgelijke foto als de achterkant van het boek Helemaal het einde van Lisette Jonkman. Foto: Kobus van Leer from Pixabay

Deze week in de luistertip een aflevering van de podcast Onze Boekencast. De aflevering gaat over een boek van Lisette Jonkman. Het gaat om het boek ‘Helemaal het einde’. In de podcast wordt uitgebreid over het boek gesproken.

Onze Boekencast

“Humor, vriendschap en spanning: de roman van Lisette Jonkman zit vol verrassingen”, zo vertellen de podcastmakers van Onze Boekencast. “De gebeurtenissen in het verhaal volgen elkaar in een razend tempo op. Na een ingrijpend verlies wordt het bruisende rocksterren bestaan van Roxanne Renkema onverwachts beëindigd. Roxanne keert noodgedwongen terug naar haar rustige leven bij het boerenbedrijf van haar ouders. Grappige, vrolijke scènes worden afgewisseld met serieuze onderwerpen en heftige problematiek”.

Aflevering

Beluister de podcast hieronder via YouTube.

Foto

Image by Kobus van Leer from Pixabay