Lassie: Een Nieuw Avontuur

Lassie: Een Nieuw Avontuur post thumbnail image

Lassie is terug! ’s Werelds meest beroemde hond beleefd vanaf april een nieuw avontuur in de bioscoop. Het is een film voor de hele familie.

Avontuur

Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken.

Logeren

Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

Video

Bekijk hieronder de trailer van deze film.

Film

De nieuwe film is te bekijken vanaf 24 april 2024 in onder andere de Pathe Bioscoop. Bekijk tot die tijd de oude film via YouTube!

Lassiefilms

“Lassie” is een klassieke familiefilm die gebaseerd is op het personage van een slimme en trouwe colliehond genaamd Lassie. De film is ontstaan ​​uit een reeks boeken van Eric Knight, waarvan het eerste werd gepubliceerd in 1938. Sindsdien zijn er talloze film- en televisieaanpassingen geweest.

Oorspronkelijke film

De oorspronkelijke film, Lassie Come Home, werd uitgebracht in 1943 en vertelde het verhaal van een jongen genaamd Joe Carraclough die zijn geliefde hond Lassie moet verkopen aan een Schotse landheer vanwege financiële moeilijkheden. Lassie ontsnapt echter herhaaldelijk en begint aan een epische reis om terug te keren naar Joe.

Foto

Image by No-longer-here from Pixabay

Gerelateerde artikelen