Onze Kinderfilm Top 5

Onze Kinderfilm Top 5 post thumbnail image

Heerlijk met de hele familie genieten van kinderfilms. Lekker met een kop warme chocolademelk bij de warme kachel. Wie wil dat nou niet? Het maakt het weekend meer dan gezellig. Maar welke films mogen écht niet ontbreken? Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een top 5 samengesteld. In de Top 5 vind je de meest populairste kinderfilms van dit moment. De top 5 hebben we gebaseerd op de Kinderfilm Top 5 van Pathe Thuis.

Sing 2

De film Sing staat op nummer vijf in de lijst. De film gaat over Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten. Zij bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

Minions: Hoe Gru superschurk werd

Deze film staat op plek 4. De twaalfjarige Gru droomt ervan de allergrootste schurk in de wereld te zijn. Dan kruist zijn pad dat van enkele Minions. De Minions verlangen naar een tirannieke baas en willen Gru maar al te graag helpen met zijn droom.

K3 en het IJsprinsesje

Dan komen we nu bij de nummer drie uit de lijst. Popgroep K3 krijgt de uitnodiging van koning Flurkentijn om op de verjaardag van prinses Fleur te zingen. De prinses gedraagt zich echter als een verwend nest en is niet onder de indruk van de zangkunsten van het drietal.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Op plek twee staat de film Paw Patrol: The Mighty Movie. Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de Paw Patrol-pups superkrachten! Wanneer hun aartsvijand uit de gevangenis ontsnapt, moeten ze de superschurk zien te stoppen voor het te laat is.

The Super Mario Bros. Movie

En dan de nummer één in de lijst. Een film uit 2023. Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

Foto en bron

Foto door: Alexa from Pixabay

Bron: Pathe Thuisbioscoop.

Gerelateerde artikelen