Podcast Augustus: Het beste van de maand mei

Podcast Augustus: Het beste van de maand mei post thumbnail image

We gaan op zomervakantie. Daarom dit keer een derde terugblik op sketches uit het afgelopen seizoen. Dit keer een sketch uit de maand mei. We gaan met Meneer Weltevreden op zoek naar positief nieuws. Dat blijkt een enorme uitdaging door breaking news uit Rotterdam. Toch slaagt hij er samen met Sefanja in.

Terugblik

We horen een sketch uit mei. Het is de laatste aflevering van de Onze Familie Podcast.

De onderwerpen uit deze podcast zijn terug te bekijken in diverse artikelen op onze website. Ga daarvoor naar de podcastpagina van familiezender.nl.

Beluisteren

Achtergrondinfo

In afleveringen van de Onze Familie Podcast zijn de typetjes Meneer Weltevreden, Ome Cees en Oma Weerwolk te horen. Zij zijn te horen in de sketches die onder andere gaan over het nieuws uit de afgelopen maand. De presentatie van de podcast is in handen van Sefanja Jongkind.

Wat is een podcast?

Podcasts zijn vergelijkbaar met radioprogramma’s, maar ze verschillen doordat ze on-demand zijn, wat betekent dat luisteraars ze kunnen beluisteren wanneer ze maar willen, op hun eigen tijd en tempo. Gebruikers kunnen zich abonneren op podcasts via verschillende platforms of apps, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, enz. Podcasts kunnen allerlei onderwerpen behandelen, zoals nieuws, technologie, wetenschap, geschiedenis, kunst, cultuur, zelfontwikkeling, verhalen, fictie, non-fictie en meer. Er zijn podcasts van individuen, professionele organisaties, mediabedrijven en influencers, en ze bieden vaak diepgaande discussies, interviews, verhalenvertelling, educatieve inhoud en entertainment. De populariteit van podcasts is de afgelopen jaren gestaag gegroeid vanwege het gemak van toegang en de verscheidenheid aan beschikbare inhoud. Het is een geweldig medium voor mensen om te leren, geïnspireerd te raken en zich te vermaken tijdens het pendelen, sporten of gewoon in hun vrije tijd.

Gerelateerde artikelen