Podcast Juli: Terugblik op het beste (deel 2/3)

Podcast Juli: Terugblik op het beste (deel 2/3) post thumbnail image

We gaan op zomervakantie. Daarom dit keer een tweede terugblik op sketches uit het afgelopen seizoen. Dit keer gaat het in de keuken helemaal mis met met Meneer Weltevreden. Hij krijgt de huisarts moeilijk aan de lijn. Een maand later gaat het weer goed met hem, maar hij verslaapt zich wel. Aan het eind van de podcast pakt hij de bus. Hij komt erachter dat bussen kunnen praten en fietsen circulair zijn. In deze aflevering komt ook Ome Cees voorbij. Hij ergert zich aan de marktwerking binnen de zorg en de zogenoemde ‘commerciële huisarts’.

Terugblik

In deze podcast een terugblik op het afgelopen seizoen. We horen drie sketches uit februari, maart en april. Volgende maand, in augustus, blikken we opnieuw terug. Dan zijn er drie sketches te horen uit mei, juni en juli.

Teruglezen

De onderwerpen uit deze podcast zijn terug te bekijken in diverse artikelen op onze website. Ga daarvoor naar de podcastpagina van familiezender.nl.

Podcast beluisteren

Achtergrondinfo

In deze aflevering van de Onze Familie Podcast zijn opnieuw de typetjes Meneer Weltevreden, Ome Cees en Oma Weerwolk te horen. Zij zijn te horen in de sketches die onder andere gaan over het nieuws uit de afgelopen maand. De presentatie van de podcast is in handen van Sefanja Jongkind.

Gerelateerde artikelen