Vanaf najaar 2023: Nieuwe podcasts bij De Familiezender

Vanaf najaar 2023: Nieuwe podcasts bij De Familiezender

Dit najaar komt De Familiezender met nieuwe podcasts. Het gaat om een podcastreeks voor de rubriek ‘Onze RelaxRadio’. In de podcast komt rustgevende muziek voor en je kunt meedoen met ademhalings- en meditatieoefeningen.

Meer podcasts

Naast de podcasts voor RelaxRadio komt De Familiezender ook nog met podcasts voor de website EffeSeffe. Op die website vind je alles over Sefanja Jongkind (eigenaar van De Familiezender en RelaxRadio). Sefanja heeft veel content gemaakt in zijn loopbaan als journalist. Vanaf najaar 2023 kun je daar meer over horen in een nieuwe podcastreeks.

Onze Familie Podcast

Op 1 mei 2023 is voorlopig de laatste podcast uitgebracht van Onze Familie Podcast. De podcast met sketches en typetjes rondom het nieuws uit de afgelopen maand stopt er (tijdelijk) mee. Presentator Sefanja Jongkind, onze familieverslaggever Meneer Weltevreden, Ome Cees, en weervrouw Oma Weerwolk gaan even op vakantie.

De Onze Familie Podcast is sinds november te beluisteren. In totaal zijn er nu 7 podcasts opgenomen en gepubliceerd. Alle podcasts blijven terug te beluisteren via de website familiezender.nl.

Sefanja

Presentator Sefanja Jongkind is al sinds 2006 actief als podcastmaker. Met veel plezier heeft hij de afgelopen jaren podcasts gemaakt. Podcasts als de ‘1Almere Podcast’ en de ‘Onze Familie Podcast’ vond hij erg leuk om te maken. Ook de allereerste podcasts uit 2006 voor Radio Proles waren een erg leuke bezigheid volgens hem. Inmiddels heeft Sefanja het medialand verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft besloten om zich de komende periode (voorlopig) volledig te richten op zijn nieuwe uitdaging als machinist bij de Nederlandse Spoorwegen.