Op 1 mei 2023 is voorlopig de laatste podcast uitgebracht van Onze Familie Podcast. De podcast met sketches en typetjes rondom het nieuws uit de afgelopen maand stopt er (tijdelijk) mee. Presentator Sefanja Jongkind, onze familieverslaggever Meneer Weltevreden, Ome Cees, en weervrouw Oma Weerwolk gaan even op vakantie.


Podcasts


De Onze Familie Podcast is sinds november te beluisteren. In totaal zijn er nu 7 podcasts opgenomen en gepubliceerd. Alle podcasts blijven terug te beluisteren via de website familiezender.nl.


Sefanja


Presentator Sefanja Jongkind is al sinds 2006 actief als podcastmaker. Met veel plezier heeft hij de afgelopen jaren podcasts gemaakt. Podcasts als de ‘1Almere Podcast’ en de ‘Onze Familie Podcast’ vond hij erg leuk om te maken. Ook de allereerste podcasts uit 2006 voor Radio Proles waren een erg leuke bezigheid volgens hem. Inmiddels heeft Sefanja het medialand verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft besloten om zich de komende periode (voorlopig) volledig te richten op zijn nieuwe uitdaging als machinist bij de Nederlandse Spoorwegen. 

Wat is een podcast?

Podcasts zijn vergelijkbaar met radioprogramma’s, maar ze verschillen doordat ze on-demand zijn, wat betekent dat luisteraars ze kunnen beluisteren wanneer ze maar willen, op hun eigen tijd en tempo. Gebruikers kunnen zich abonneren op podcasts via verschillende platforms of apps, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, enz. Podcasts kunnen allerlei onderwerpen behandelen, zoals nieuws, technologie, wetenschap, geschiedenis, kunst, cultuur, zelfontwikkeling, verhalen, fictie, non-fictie en meer. Er zijn podcasts van individuen, professionele organisaties, mediabedrijven en influencers, en ze bieden vaak diepgaande discussies, interviews, verhalenvertelling, educatieve inhoud en entertainment. De populariteit van podcasts is de afgelopen jaren gestaag gegroeid vanwege het gemak van toegang en de verscheidenheid aan beschikbare inhoud. Het is een geweldig medium voor mensen om te leren, geïnspireerd te raken en zich te vermaken tijdens het pendelen, sporten of gewoon in hun vrije tijd.

Soortgelijk bericht