De Familiezender lanceert Nature Music

De Familiezender lanceert Nature Music post thumbnail image

De Familiezender is bezig om een nieuwe online radio- en podcastwebsite op te zetten. Op NatureMusic.nl kun je vanaf voorjaar 2023 luisteren naar allerlei relaxte geluiden en muziek. Op de website zijn diverse ‘channels’ te beluisteren om helemaal tot rust te komen.

Echt even Nature Music

De kanalen met relaxte natuurgeluiden en muziek zijn binnenkort gratis te beluisteren. Er is een kanaal met vogelgeluiden, geluiden uit het bos, wind, water en nog veel meer. Ook zijn er drie muziekkanalen waarop naast rustgevende muziek ook muziek voor bij de workout te horen is. Onder het motto ‘Take It Easy’ wil de website mensen bewust maken van de 3 grote R’s drie vroeger de pijlers waren van het opvoeden. De makers van Nature Music vragen zich af waarom dat alleen vroeger was. Nu is het toch net zo belangrijk? En.. ze gelden niet alleen voor kinderen. Voor volwassenen zijn ze minstens zo belangrijk. Rust, reinheid en regelmaat zorgen voor een gezonde leefstijl op psychisch vlak en een gezond lichaam. Dat is wel nodig in deze tijd van stress. Met deze zenders en de website kunnen luisteraars helemaal ‘ontstressen’.

Tips Nature Music

Op de website zullen ook tips te lezen zijn omtrent het thema relaxen. Dat betekent dat er zo af en toe een tip voorbij komt over mindfulness en workout-trainingen.

Online

Binnenkort zal op de website van De Familiezender meer te lezen zijn over Nature Music. Je vindt hier dan een korte samenvatting inclusief afbeeldingen. Dit alles is te bekijken op familiezender.nl/krabbels. Op die website is nu ook al meer informatie te vinden over de streams van De Familiezender.

Andere initiatieven

De Familiezender heeft ook meer online initiatieven. Eén van onze websites is bijvoorbeeld gospelnieuws.nl. Op die website lees je het laatste gospel nieuws en spreuken uit de bijbel. Verder is er nog de website Blesster.com. Een tijdlang was Nieuwsforum.nl ook onderdeel van de streams.

Gerelateerde artikelen