Podcast: ‘Onze Verhalen’

Podcast: ‘Onze Verhalen’

In aflevering 2 (seizoen 2022) gaat het onder andere over een schildpad versturen per post, eten uit het oude Rome en het gloednieuwe album ‘Onze Verhalen’ van zangeres Christie. Meneer Weltevreden heeft een Italiaans recept voor ons en Oma Weerwolk gaat het dak op. Vanaf seizoen 2023 zijn we weer terug!

Muziek van Christie

Deze week extra aandacht voor het onlangs uitgebrachte album ‘Onze Verhalen’. Het album is van zangeres en songwriter Christie. Op 1 december van dit jaar vond de release plaats van het album.

Album ‘Onze Verhalen’

”In de eerste lockdown van 2020 kwam ik net als iedereen thuis te zitten”, zo vertelt Christie. ”De contacten die we hadden, werden steeds minder. Ik wilde oog blijven houden voor de mensen om me heen en op een andere manier leren kijken naar de ander. Verder dan een eerste indruk, verder dan de buitenkant. Een ander mens in de ogen te kijken en te beseffen dat ieder mens een verhaal heeft. Zo ontstond het idee voor het album Onze Verhalen”.

Levensverhalen in lockdown

Voor haar nieuwe project ‘Onze Verhalen’ ontmoette de zangeres de afgelopen jaren diverse mensen en schreef ze een lied naar aanleiding van hun verhaal. In aanloop naar de release van het album bracht ze de singles ‘Onbetaalbaar’ en ‘Ik zie jou nog steeds’ uit.