De website Nieuwsforum.nl van Onze Familie NU staat te koop. Nieuwsforum.nl was een website vol nieuws, stellingen, polls en discussies. Het was mogelijk om in het forum je reactie op het nieuws te geven en te discussiëren met andere lezers. Sinds december 2022 is de website definitief gestopt. De domeinnaam is te koop.

Nieuwsforum gaat door

Nieuwsforum.nl stopt, maar het Nieuwsforum gaat verder. Op deze website vind je onder ‘krabbels’, iedere eerste van de maand, steeds weer nieuwe artikelen met stellingen. Je kunt er een maand lang discussiëren en je mening kwijt. Neem zeker eens een kijkje tussen onze krabbels.

Meer nieuws

Onze Familie NU blijft zich als mediahuis richten op het nieuws. Vanaf 1 januari 2023 gaan we van start met ‘Nieuws op je Radio’. Via NieuwsopjeRadio.nl kunnen bezoekers en radiostations iedere werkdag om 12 uur het laatste nieuwsbulletin beluisteren en downloaden. Extra handig voor kleine radiozenders die weinig te besteden hebben. Zij hoeven geen geld meer uit te geven aan dure nieuwsbulletins voor hun zender. Handig in een dure tijd als deze.

De Familiezender

De Familiezender is een website van Sefanja Jongkind en zijn familie. Op de website vind je podcasts, radiozenders en alles rondom relaxen en relaxing music. Naast het audiovisuele gedeelte verkoopt De Familiezender ook geregeld domeinnamen via Dan.com. Voorbeelden daarvan zijn nieuwsforum.nl en sunradio.nl. De websites worden verkocht onder de naam Onze Familie Webwork.

Dan.com

Dan.com is een marktplaats voor domeinnamen. Hier kun je de meest populaire domeinnamen inzien. En ze direct kopen. Of een goed bod uitbrengen. Dan.com zorgt ervoor dat het kopen, verkopen en overdragen van domeinnamen soepel verloopt. En transparant. De Familiezender maakt, bij de verkoop van domeinnamen en websites, vaak gebruik van Dan.com.

Let op: Dit bericht is mogelijk al verouderd.

Soortgelijk bericht